lørdag den 29. september 2012

Kylling/bacon-sandwich

Da jeg forleden var i den lokale Netto var der noget fersk kyllingefilet, der var sat meget ned i pris fordi det blev for gammelt dagen efter. Jeg snuppede en pakke med 900 g med for 25 kr, jeg kunne ikke lade være :-)

Det skete så, at jeg fik en voldsom lyst til kylling/bacon-sandwich. I fryseren lå der lige nøjagtigt nok hjemmebagt flute til 2 sandwiches, så det blev tøet op og varmet igennem i ovnen.

Bacon blev stegt på panden, kyllingen næsten ligeså (brunet på panden og så i ovnen i et ildfast fad med stanniol over). Og så var det bare at skære salat, agurk og tomat og blande en karry-dressing.

Karrydressingen bestod af (sådan ca.):

Creme fraiche 9% 1,5 dl
Mayonnaise 3-4 tsk
Dijon-sennep ½-1 tsk
Karry
Salt
Peber

Så kunne sandwichen samles og spises!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar