Det samme gjorde jeg her forleden. Der stod den på en couscoussalat med følgende ingredienser:
2 dl couscous (2 dl vand, lidt olie og en tsk salt bringes i kog, tages af, og couscousen skal dernæst trække 5 min heri)
½ agurk
5 radiser
1 smørstegt portobellosvamp i skiver
4 sprødstegte skiver bacon
en lille håndfuld mandler ristet på panden og dernæst finthakket
en lille håndfuld solsikkekerner ristet på panden
1 lille tomat
2 cm granaost skåret i tynde skiver
Friske krydderurter - basilikum, oregano og rosmarin
salt peber, paprika og en god sjat olivenolie
Couscous, svampe og bacon fik lov at køle af, så der var tale om en "kold" salat.
Alt dette blev blandet sammen og kom på tallerkenen til at se således ud:
Og jeg kan vist igen sige at det blev en succes! (Og så blev der ryddet op i køleskabet...)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar