tirsdag den 17. april 2012

Frisk pasta med flødestuvet spinat og røget laks

Lækker mad behøver hverken tage lang tid at lave, eller koste vildt mange penge. Det er lige præcis, hvad dette indlæg skal bevidne. 

Forleden stod menuen nemlig på frisk pasta med flødestuvet spinat og røget laks, og det var utroligt lækkert!


For at kreere denne herlighed, blev der optøet 8 spinatkugler, som derefter blev vredet i et viskestykke og så kom i en gryde. Heri kom så 1/4 l kaffefløde (9%). Der blev tændt for blusset, og imens blev der fundet en gryde frem til at koge den friske pasta i. Kaffefløden var ikke helt nok væske til spinaten, så der kom en sjat mælk og ca. en deciliter vand fra den kogende pasta i også. 

Spinaten blev kogt op, smagt til med salt, peber og muskatnød, for derefter at blive jævnet. Den færdige pasta blev blandet i den flødestuvede spinat og vendt godt rundt. 

Så blev laksen (en lille pakke til 2 mand) skåret i strimler og kom derefter i retten. Det hele blev igen vendt rundt og var så klar til servering.

Rundt regnet har sådan en omgang kostet knap 20 kr. pr. mand :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar