onsdag den 7. marts 2012

Genbrugs-pesto

Nu fik jeg lavet mig noget af en portion pesto her sidst. Så der var selvfølgelig en smule i overskud, efter vi havde spist. Dette kom en tur i køleskabet i en skål med lidt film over.

Næste aften blev denne rest så brugt. To kyllingefileter blev marineret i pestoen, for at blive stegt på panden - 3-4 min pr. side. Kyllingen var naturligvis rå indeni på dette tidspunkt, men nu kommer det geniale, som alle, der kan lide lækkert, saftigt kyllingekød, burde tage til sig:

De marinerede og halvstegte kyllingefileter kom i et ildfast fast med folie over og i ovnen i godt 20 min. ved 200 grader. Sjældent har jeg fået et stykke kylling, der har smagt af så meget og været så saftigt. Det kan klart anbefales!


Kyllingen fik selskab af lidt salat og brød på tallerkenen og samlet set blev det en rigtig fin, billig og lækker omgang hverdags-aftensmad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar