Sjældent sker det, at al ens mad bliver spist op. Jo, det kan da lade sig gøre at afstemme mængderne nogenlunde, men ofte vil der være en smule i overskud. Som efter noma-kyllingen. Og hvad var så mere nærliggende end at bruge disse rester?
Kyllingeresterne blev skåret i små stykker og op i en skål. Heri kom også en stængel bladselleri hakket fint, ca. 5 cm agurk, drænet for vand og også hakket fint, en god sjat purløg og så creme fraiche og mayonnaise til at binde det sammen - men heller ikke mere end det lige netop blev bundet sammen. Og jo, så var der lige 4 skiver bacon i køleskabet, som blev stegt og hakket inden de også blev vendt i salaten.
Herligheden blev krydret med salt, peber og paprika og kunne måske have haft godt af lidt sennep også, men det må prøves en anden gang.
Et baguette fra føtex-bageren til en 10'er blev varmet, og så var det ellers på med lidt salat, kyllinge-salat, agurk og purløg - og så et glas New York Lager fra Nørrebro Bryghus dertil! Ikke dårligt :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar