lørdag den 3. marts 2012

Kyllinge-salat af noma-rester

Sjældent sker det, at al ens mad bliver spist op. Jo, det kan da lade sig gøre at afstemme mængderne nogenlunde, men ofte vil der være en smule i overskud. Som efter noma-kyllingen. Og hvad var så mere nærliggende end at bruge disse rester?

Kyllingeresterne blev skåret i små stykker og op i en skål. Heri kom også en stængel bladselleri hakket fint, ca. 5 cm agurk, drænet for vand og også hakket fint, en god sjat purløg og så creme fraiche og mayonnaise til at binde det sammen - men heller ikke mere end det lige netop blev bundet sammen. Og jo, så var der lige 4 skiver bacon i køleskabet, som blev stegt og hakket inden de også blev vendt i salaten.


Herligheden blev krydret med salt, peber og paprika og kunne måske have haft godt af lidt sennep også, men det må prøves en anden gang.


Et baguette fra føtex-bageren til en 10'er blev varmet, og så var det ellers på med lidt salat, kyllinge-salat, agurk og purløg - og så et glas New York Lager fra Nørrebro Bryghus dertil! Ikke dårligt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar